Geen producten (0)

Dy'on collecties, wat is nu het verschil?

Dy'on collecties, wat is nu het verschil?

Dy'on

Vandaag de dag staat Dy'on bekend als een merk dat zich continu vernieuwt op vlak van het paard, de ruiter en de producten zelf.

De producten evolueren voortdurend voor meer comfort en zorgen ervoor dat elk paard het beste van zichzelf kan geven. Alle gebruikte materialen zijn de beste van de markt. Het leder is afkomstig uit Europa en is vakkundig gelooid.

Dy'on heeft verschillende collecties gecreëerd, wij kunnen alle collecties van Dy'on leveren, maar focussen ons met name op de 'Working by Dy'on collection' en op de 'D collection'. 

Working by Dy'on collection

De Working by Dy'on collectie is een van de bekende collecties van Dy'on en is een onderdeel van de Dy'on instapcollectie.

Het is samengesteld uit de meest populaire producten van Dy'on. Zoals de naam al aangeeft, is deze collectie voornamelijk ontworpen voor het dagelijkse werk. Het bestaat uit een gevarieerde set van modellen om aan de behoeften van ruiters in elke categorie te voldoen: springen, dressuur, eventing en recreatie.
De items in deze collectie zijn gemaakt van buffelleer voor extra stevigheid en kracht. Dit robuuste leer met zijn meer uitgesproken nerf is te herkennen aan zijn meer rustieke afwerking. Ontworpen met het oog op trainen en jonge paarden, verdient deze collectie de voorkeur voor thuisgebruik en regelmatige training. Het assortiment van de Working by Dy'on collectie bestaat voornamelijk uit hoofdstellenteugels en borsttuigen.

Kenmerken van de Working by Dy'on collectie:

  • Compleet assortiment speciaal ontworpen voor intensief gebruik
  • Rang 1 buffelleer, plantaardig gelooid, speciaal ontwikkeld door Dy’on
  • Natuurlijke kleurstoffen
  • Roestvrijstalen zilveren gespen
  • Nieuwe anatomische kopstukken speciaal ontwikkeld door Dy’on
  • Zeer veelzijdig inzetbaar 

D-collection 

De D-collectie is een van de bekende collecties van Dy'on en maakt deel uit van de Dy'on premium collecties. 

De D-collectie, gemaakt van Dy'on-leer, is perfect voor klassiek rijden en wordt voortdurend verbeterd om aan de wensen van de meest veeleisende wedstrijdruiters te voldoen. Door zijn uitzonderlijke stijl is dit de meest populaire Dy'on collectie. Hoewel het is ontworpen met het oog op springen, is de D-collectie geschikt voor alle soorten paarden en disciplines. Alle items van de D-Collectie zijn afgewerkt met crèmekleurig stiksel en gouden gespen. Het assortiment van de Dy'on D-collectie bestaat voornamelijk uit hoofdstellenborsttuigen en teugels

Kenmerken van de Dy'on D-collectie:

  • Dy'on-leer: Catalaans leer van de hoogste klasse, gelooid in Igualada, Spanje
  • Plantaardig looien exclusief ontwikkeld door Dy’on
  • Natuurlijke kleurstoffen
  • Afwerking in Engels leer
  • Goudkleurige gespen van polyvernis gelakt messing
  • Crèmekleurige stiksels
  • Alle hoofdstellen uit de D-collectie worden geleverd met een soepel S-vormig kopstuk - de nieuwste Dy’on-innovatie

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.