Geen producten (0)
Geen producten (0)

 

 

 

eQuick peesbeschermers

Peesbeschermers wordt door veel ruiters gebruikt in verschillende disciplines. Voor iedere disciplines zijn er weer andere varianten. Goede bescherming van is belangrijk, daarom vindt je bij ons alleen peesbeschermers van de allerhoogste kwaliteit met hoogste schokabsorbatie. Voor ons is kwaliteit het aller belangrijkste, dit is de reden dat wij gekozen hebben voor het Italiaanse merk eQuick. 

eQuick is een Italiaans merk dat zich focust op het maken van de hoogste kwaliteit beschermers met een enorme schokabsorbatie. Ze maken producten voor de disciplines dressuur, springen en eventing. 
Alle beschermers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en zijn hierdoor enorm duurzaam en betrouwbaar.
De beschermers zijn allemaal anatomisch gevormd voor de perfecte pasvorm en het ultieme comfort. 
Dit is is reden waarom steeds meer ruiters voor eQuick peesbeschermers kiezen, want iedereen wil natuurlijk de beste bescherming voor zijn of haar paard! 

 

eFluid 

Hét kenmerk van de eQuick peesbeschermers is de blauwe vloeistof aan de achterzijde van de beschermers. 
Bij de strijklappen zit deze vloeistof aan de binnenkant. Deze vloeistof zit er niet voor niets, het heeft weldegelijk een belangrijke werking. De vloeistof zit samen met een luchtbel opgesloten in een harde schaal, deze combinatie zorgt ervoor dat de beschermers extreme schokken kunnen absorberen door de lucht-gel compressie. Dit is ook uitvoerig getest en omdat dit zo'n enorm goede resultaten opleverde is er patent aangevraagd op de eFluid, er is dus geen een ander merk wat deze techniek mag gebruiken. 

 

eShock Legend 

In januari 2018 is er een nieuwe variant toegevoegd aan de eQuick lijn, namelijk de eShock Legend. 
Hierbij is de vloeistof zwart in plaats van blauw! Ook de stiksels zijn zijn helemaal zwart, dus de eShock Legend is 'All black'! De werking van de eFluid is exact hetzelfde, dus ook deze beschermers bieden maximale bescherming! 
Over deze nieuwste eShock Legend hebben wij een blog geschreven, je leest deze hier

 

Kogelbeschermers en strijklappen

Bij alle peesbeschermers zijn bijpassende kogelbeschermers of strijklappen te vinden. 
Strijklappen of kogelbeschermers worden veel gebruikt bij paarden die zichzelf aantikken, hierdoor ontstaan vaak wondjes waardoor gebruik van strijklappen eigenlijk een must is. 

Voor het springen heeft eQuick speciale kogelbeschermers ontworpen, namelijk eUp en eUp mini.
Deze innovatieve kogelbeschermers zijn gemaakt om uitsluitend op wedstrijd te gebruiken, ze worden veelal gebruikt in de hogere klasses. De kogelbeschermers worden gekenmerkt door kun anatomische vorm, bescherming en comfort. 

Echt lamswol en imitatie wol 

Sinds kort biedt eQuick ook de mogelijkheid om te kiezen tussen echt lamswol of imitatie wol. Hier zijn wij erg blij mee omdat we zo voor iedereen de geschikte beschermer hebben! Er zit een klein prijsverschil tussen beide, echt lamswol is namelijk iets duurder als het imitatie wol. 
Het imitatiewol, ook wel 'no kill' genoemd is extra luchtig en zacht voor optimaal comfort.

 

Kleuren en maten 

Bijna alle eQuick peesbeschermers en kogelbeschermers zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. 
Alleen de eerder besproken eUp en eUp mini zijn niet verkrijgbaar in maat S omdat deze niet voor ponys gebruikt mogen worden. Naast de standaard kleuren bruin en zwart wordt er een keer per jaar een limited edition gelanceerd, in 2017 hadden deze een Rose Gold kleur! 

 

Verkrijgbaarheid 

Bij ons vind je een groot deel van de peesbeschermers voor de discipline springen. Wij kunnen alles van het merk eQuick bestellen, dus ook de speciale eventing en dressuurbeschermers kun je dus gewoon bij ons halen! 
Gewoon even een mailtje sturen en dan regelen we dit voor je! 

Wil je graag een maat, kleur of variant bestellen die wij momenteel niet op voorraad hebben? 
Stuur ons gewoon even een mailtje en we bestellen het gewenste product voor je! 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.