Geen producten (0)
Geen producten (0)

Invictus equestrian


Invictus equestrian, voor velen waarschijnlijk nog een onbekend merk. Echter geloven wij er sterk in dat dit heel erg snel gaat veranderen. Met een van de best presterende halfpads op de markt zullen ze snel in populariteit winnen. Vele topruiters rijden er al mee en wij geloven dat ook andere ruiters snel zullen volgen. 

"We moeten onszelf afvragen, met de kennis die we vandaag hebben, plaatsen we echt het
welzijn van het paard boven alle andere overwegingen? In zoveel situaties,
als we eerlijk zijn tegen onszelf, is het antwoord misschien nee, of we kunnen het op
zijn minst beter doen."

- Roly Owers, dierenarts en CEO van World Horse Welfare voor de FEI -

 

Invictus halfpad 

Slechts 1,1 cm dik. Volledig ademend en licht van gewicht. Ergonomisch correct en flexibel. Een ongeëvenaard niveau van bescherming tegen impact en druk in een uiterst dunne pad.

Mogelijk gemaakt door de gepatenteerde technologie van D3O®: Intelligente, reactieve moleculen bewegen elkaar in relatie tot druk of impact en vormen een strategische barrière. Zodra de druk verdwijnt, keert de beschermlaag terug naar zijn zachte, flexibele toestand binnen mili-seconden. Een slim materiaal voor een slimme oplossing.

De voordelen van de technologie in hoge impact situaties zijn duidelijk en overtuigend: de druk wordt beter verdeeld dan ooit in een dun en ademend materiaal. De voordelen van de D3O® XT Mesh zijn echter relevant voor paarden in alle disciplines en opleidingsfasen: De pad is in staat om de ongewenste impulsen er uit te filteren. 

De D3O® beschermlaag is ontworpen om te werken onder een breed scala van temperaturen. Bij zeer koud weer kan het materiaal verharden als de pad in een niet-verwarmde ruimte wordt opgeslagen. Tijdens de opwarming komt de pad binnen een paar minuten weer terug naar zijn normale, buigbare toestand

Testresultaten halfpads  

Testpad

Omdat wij geloven in de werking en de kwaliteit van deze halfpads willen wij iedereen de mogelijkheid bieden deze pad te testen. Je voegt simpelweg de testpad in je winkelwagentje en betaald hiervoor borg. Wij geloven dat wanneer je eenmaal gereden hebt met de Invictus halfpad je nooit meer anders wilt. 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.