Geen producten (0)
Geen producten (0)

MaKeBe

MaKeBe, voor velen misschien nog een redelijk onbekend merk. Dit merk is namelijk pas sinds Januari 2017 verkrijgbaar op de Nederlandse markt. MaKeBe is een Italiaans merk met een breed assortiment aan rijkleding en accessoires voor zowel ruiter als paard. 
Alles wordt zo ontworpen om het ultieme comfort, elegantie en prestige te bieden voor zowel paard als ruiter. 

Luxe, comfort, eigentijdse en stijlvolle producten, dat is waar MaKeBe voor staat. 

 

Hoe het begon 

Sinds 1995 wijdt Sefano Pozza zich met passie aan het vervaardigen van hoogwaardige metalen componenten. 
Hij is altijd opzoek naar een link tussen de traditie van de Italiaanse cultuur en de innovatie van de nieuwe ideeen die anticiperen op de toekomst. Uiteindelijk creeerde hij een reeks ultra lichte accessoires voor paard en ruiters die uitstekend aansluiten bij de huidige modetrends. 
Dit heeft hij kunnen doen door alle kennis toe te passen die hij in 10 jaar heeft verworven. 
In 2015, dreef zijn liefde voor waardevolle stoffen en traditioneel vakmanschap hem ertoe een van zijn grootste dromen waar te maken: de iconische kleding van MaKeBe.  Hierbij staat de Italiaanse cultuur en stijl voorop. 

 

Made in Italy 

Alle producten worden met de hand gemaakt in Italie met alleen de beste kwaliteit grondstoffen en materialen. 
Belangrijk is de toewijding, creativiteit en verbeeldingskracht die met behulp van moderne technologie, maar ook met toepassing van de oude tradities worden omgezet in prachtige producten. 

 

Limo bit

Begin 2018 heeft MaKeBe een nieuwe lijn bitten gelanceerd, namelijk Limo bits. 
Deze bitten zijn gemaakt van een food and drugs goedgekeurd thermoplastic. Dit materiaal is onverwoestbaar maar is tegelijkertijd zeer comfortabel voor de paardenmond. 
Deze bitten bieden oneindig veel mogelijkheden, op deze manier kun je altijd het perfecte bit voor je paard samenstellen. 

Je hebt keuze uit 11 verschillende kaakstukken. Deze kaakstukken bepalen de inwerking van het bit. Zo kun je kiezen voor een watertrens maar ook voor een pelham of bustrens
Deze kaakstukken zijn weer verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: zilver, champagne, brons en zwart. 
Daarnaast zijn er twee verschillende hardheden verkrijgbaar: soft en mediumhard. De zachte heeft een rode kleur en de mediumhard heeft een groene kleur.  
De Limo bitten zijn verkrijgbaar in de maten 11,5 cm - 12,5 cm - 13,5 cm - 14,5 cm.

Dit betekend dat je deze Limo bitten compleet kunt customizen naar de wensen en behoeften van jezelf en je paard!

 

 

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.