Geen producten (0)

 

L.A. Equistyle, voor en door ruiters.

Wij onderscheiden ons van andere shops door producten van unieke merken te verkopen waardoor wij een exclusief assortiment hebben dat je nergens anders zult vinden. Daarbij bieden wij een zeer goede service en geven we indien gewenst persoonlijk advies. 

Het assortiment wordt met zorg samengesteld en alle producten worden door ons dan ook uitvoerig getest voordat de producten te bestellen zijn in onze webshop. Hierdoor kunnen wij altijd een goed en deskundig advies geven. 

Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk om een goede service te bieden.
Het is dan ook mogelijk ons 24 uur per dag een chatbericht of whatsappje te sturen welke wij zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. We denken graag met je mee en staan altijd open voor vragen! 

Ons doel is om iedereen tevreden te stellen en een goede relatie op te bouwen met onze klanten.
Persoonlijk contact vinden wij hierbij ook erg belangrijk, maar alleen wanneer je hier zelf voor open staat en dit prettig vindt. 

Mocht je vragen hebben over ons, onze producten of onze webshop, stuur ons dan gerust een berichtje!

Bedankt voor je interesse en veel shopplezier!

Team L.A. Equistyle 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.