Geen producten (0)
Geen producten (0)

"Horse welfare is my number 1 priority"

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website, ik zal mij even kort voorstellen. 

Ik ben Lobke Albers, woonachtig in Ottersum en in het bezit van twee prachtige KWPN merries waar ik actief mee ben in de springsport. 
In 2017 heb ik L.A. Equistyle opgericht omdat ik zelf altijd op zoek was naar iets wat ik dan weer niet kon vinden. Daarom besloot ik zelf een webshop op te richten waarmee ik mij wilde onderscheiden door
producten van unieke merken te verkopen waardoor wij een exclusief assortiment hebben dat je nergens anders zult vinden.

Daarbij probeer ik een zo goed mogelijke service aan te bieden en indien gewenst

 persoonlijk advies te geven door echt naar jouw verhaal te luisteren en samen op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing.

Het assortiment wordt met zorg samengesteld en alle producten worden dan ook uitvoerig door mijzelf, een stalgenootje of een van onze sponsorruiters getest voordat de producten te bestellen zijn in de webshop. Hierdoor kunnen wij altijd een goed en deskundig advies geven. 

Mijn doel is om zowel ruiter als paard zo goed mogelijk te helpen door producten te verkopen die het welzijn of de veiligheid van ruiter of paard kunnen verbeteren. Het welzijn van de paarden staat bij mij altijd op nummer 1. 

Ik wil graag iedereen  tevreden stellen en een goede relatie op bouwen met mijn klanten.

Persoonlijk contact vind ik hierbij ook erg belangrijk, maar alleen wanneer je hier zelf voor open staat en dit prettig vindt. 

Mocht je vragen hebben voor mij, over de producten of de webshop, stuur mij dan gerust een berichtje! 

Bedankt voor je interesse en veel shopplezier!

Lobke Albers 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.