Geen producten (0)

Welke supplementen en/of balancers zijn geschikt voor mijn paard(en)?

Welke supplementen en/of balancers zijn geschikt voor mijn paard(en)?

 

 

 

 

 

Wij snappen als geen ander dat het soms enorm lastig kan zijn om het juiste supplement of de juiste voeding voor je paard te kiezen. Er zijn zoveel verschillende merken waardoor je niet meer weet wat nu echt goed is en wat geschikt zou kunnen zijn voor jouw paard(en).  

Daarom heeft Equi-Xcel een handig hulpmiddel gemaakt waarin goed te zien is welke supplementen en balancers geschikt zijn voor welk type paard. Equi-Xcel beschikt over een ruim assortiment producten, die elk met de grootste zorg zijn samengesteld. Alleen de beste grondstoffen zijn goed genoeg om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast worden wetenschappelijke onderzoeken op de voet gevolgd. Naargelang deze ontwikkelingen worden nieuwe voedermiddelen samengesteld en bestaande producten verbeterd. 

In onderstaande tabel staan alle Equi-Xcel supplementen en balancers. 

Mocht je twijfelen over welk supplement of welke balancer het meest geschikt is voor je paard of weet je niet zeker of je andere supplementen kunt combineren met de supplementen van Equi-Xcel? 

Stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je graag! 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.