Geen producten (0)

Hoe gaat het testen van producten in zijn werk?

Hoe gaat het testen van producten in zijn werk?

Wij snappen als geen ander dat je sommige producten graag eerst wil testen voordat je tot een aankoop over gaat. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een aantal producten gratis te testen zodat je kunt kijken of dit product voor jou werkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de halfpads van Invictus equestrian en Winderen te testen.

Hoe dit precies in zijn werk gaat en welke producten getest kunnen worden lees je in deze blog!

 

 

Wij bieden de mogelijkheid om bepaalde producten eerst te testen omdat wij volledig achter de werking en kwaliteit van deze producten staan en er van overtuigd zijn dat je zelf het verschil gaat voelen. Bij sommige producten zoals bitten kan het goed zijn om van tevoren even contact met ons op te nemen zodat wij met je mee kunnen kijken welk bit eventueel geschikt zou kunnen zijn. 

Welke producten kunnen getest worden? 

Als een product getest kan worden staat dit duidelijk op de productpagina aangegeven. 
Je hebt dan de mogelijkheid om bij het bestellen aan te geven dat je het product graag wil testen, dit doe je door bij de optie 'testproduct' voor de optie JA te kiezen. 

De volgende producten kunnen getest worden: 

Therapeutische producten: 
- eQuick eVysor Darker 

Zadelonderleggers: 
- Winderen zadelonderlegger Slim 10 mm
- Winderen zadelonderlegger Comfort 18 mm

Stijgbeugels: 
- Winderen stijgbeugel Knee protect solution 
- JIN Air veiligheidsbeugels 

Bitten: 
- Fager's bustrens Julia met tongvrijheid
- Fager's titanium bustrens Carl
- Fager's titanium bustrens Sally 
- Fagers titanium bustrens Fanny
- Fager's titanium bustrens Maria 
- Fager's titanium watertrens Maria 
- Fagers titanium bustrens Sara 
- Fager's bustrens Mattias met tongvrijheid

Hoe werkt het?

Het product dat je graag wil testen kun je eenvoudig via onze webshop bestellen. 

Voeg het gewenste product toe aan je winkelmandje, het enige wat je hiervoor moet doen is bij het vakje 'Testproduct' op de productpagina JA aanklikken. Hierdoor wordt het voor ons duidelijk dat je het product graag wil testen. 

Het is niet mogelijk om dit achteraf nog te veranderen mocht het product na een aantal keer proberen toch niet bevallen. 

In de meeste gevallen krijg je een gebruikt product opgestuurd, maar in sommige gevallen is het ook mogelijk dat je een nieuw product ontvangt. Wanneer dit het geval is kun je dit product dus gewoon houden als deze goed bevalt. Wanneer je een gebruikt product hebt ontvangen kun je deze kosteloos omruilen voor een nieuw product. Je mag er uiteraard ook voor kiezen om het testproduct te houden. 

Voorwaarden

Het product mag na aankomt 8 dagen lang getest worden. Nu met de coronacrisis kan het dus zijn dat je pakketje wat vertraging oploopt, maar geen paniek! De testperiode gaat pas in zodra je het product hebt ontvangen!

Als het product toch niet bevalt is het belangrijk om een mailtje te sturen naar info@la-equistyle.nl zodat we daarvan op de hoogte zijn en weten dat het product retour komt. Als wij na 8 dagen geen bericht hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je het product wil houden! 

Het product kan nadat er contact met ons is opgenomen gewoon teruggestuurd worden. 
De kosten van het retourneren komen wel voor eigen rekening en de kosten voor het opsturen van het product worden dan ook in rekening gebracht. (Binnen Nederland verzenden we gratis bij besteding vanaf €95, maar wanneer een testproduct retour wordt gestuurd halen we €6,95 van het te crediteren bedrag af, dit kost het ons om een pakketje te verzenden).
Voor klanten die in België wonen kost het €9,95. 

Het product dient in de originele verpakking geretourneerd te worden en mag niet beschadigd zijn (m.u.v. normale gebruikerssporen). Wanneer een product wel beschadigd is brengen wij hiervoor kosten in rekening, afhankelijk van de ernst van de beschadiging. Bij het ontbreken van de originele verpakking brengen wij €15 in rekening. 

Wij gaan alleen over tot restitutie van het aankoopbedrag als de testversie onbeschadigd en binnen 14 dagen geretourneerd is en dit van tevoren per mail is aangegeven. 
Retourneren is op eigen risico, wij raden daarom aan om het verzendbewijs te bewaren. 

Heb je nog vragen over het testen van een product? Stuur ons gerust een berichtje! 

 

2 Reacties

karen
04 June 2021 om 14:41
1
Er zijn geen bitten beschikbaar . Jammer want ik wel graag een bustrens dubbelgebroken uit proberen
admin
04 June 2021 om 14:49
1.1
Beste Karen, In bovenstaande lijst staan 14 verschillende bitten die getest kunnen worden, waarvan 5 dubbelgebroken bustrenzen. Wanneer u naar de productpagina gaat kunt u daar aangeven dat u het bit graag wil testen. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@la-equistyle.nl

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.