Geen producten (0)

Fager bitten testen

Fager bitten testen

Wij snappen als geen ander dat het enorm lastig is om zomaar op de gok een bit te kopen.
Een goed bit is kostbaar en je wil natuurlijk wel de juiste keuze maken.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om een aantal Fager bitten te testen!
In deze blog lees je hoe dit precies in zijn werk gaat en wat de voorwaarden zijn. 

 

 

Testbit bestellen 

Wij hebben een aantal bitten geselecteerd welke vrijblijvend getest kunnen worden. 
Wanneer een bit getest kan worden staat dit onderaan de productomschrijving duidelijk vermeld en is er de mogelijkheid om aan te vinken dat je graag een testbit ontvangt.  

Als je graag een bit wil testen is het mogelijk om deze gewoon via de webshop te bestellen. 
Uiteraard is het ook mogelijk om even een mailtje te sturen en te overleggen. 

Het gewenste testbit kan eenvoudig via onze webshop besteld worden, het enige wat je hiervoor moet doen is bij het vakje 'Testbit' op de productpagina JA aanklikken.
Hierdoor wordt het voor ons duidelijk dat het om een testbit gaat.

Het is niet mogelijk om dit achteraf nog te veranderen mocht het bit na een tijdje toch niet bevallen. 

Voorwaarden

Het bit mag na aankomst 8 dagen getest worden. Als het bit niet bevalt is het belangrijk om even een berichtje te sturen naar info@la-equistyle.nl zodat we daarvan op de hoogte zijn. Als wij na 8 dagen geen bericht hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je het bit wil houden!  Indien het bit al langer dan 14 dagen in bezit is zonder ons een berichtje te sturen en je toch nog besluit het bit te retourneren zullen wij een additionele €15 in kosten brengen bovenop de verzendkosten. 

Je krijgt een testbit opgestuurd welke dus al gebruikt is, in sommige gevallen is het bit nog helemaal nieuw. In dat geval hoeft het bit dus niet meer omgeruild te worden voor een nieuwe. 

Het bit kan nadat er contact met ons is opgenomen gewoon teruggestuurd worden. 
De kosten van het retourneren komen wel voor eigen rekening en de kosten voor het opsturen van het bit worden dan ook in rekening gebracht. (Binnen Nederland verzenden we gratis bij besteding vanaf €50, maar wanneer een testproduct retour wordt gestuurd halen we €5,95 van het te crediteren bedrag af, dit kost het ons om een brievenbuspakketje te verzenden).

Wanneer u een tweede bit wil testen of wij om een andere reden nog een ander testbit moeten nasturen betaald u twee keer de verzendkosten van beide testbitten. 

Het bit dient in de originele verpakking geretourneerd te worden en mag niet beschadigd zijn (m.u.v. normale gebruikerssporen). Wanneer een bit wel beschadigd is brengen wij €25 in rekening. Het bit dient schoon geretourneerd te worden, wanneer het bit nog vies is of wij zien dat er geen moeite is gedaan om het bit schoon te retourneren brengen wij een additoinele €5,00 in rekening. 

Wij gaan alleen over tot restitutie van het aankoopbedrag als de testversie onbeschadigd, schoon en binnen 14 dagen na aankomst geretourneerd is en dit van tevoren per mail is aangegeven. Retourneren is op eigen risico, wij raden daarom aan om het verzendbewijs te bewaren. 

Let op: dit geldt alleen voor een aantal Fager bitten, de andere bitten kunnen niet getest worden. 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.