Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5 6 7
 

Winderen Knee Protect Solution

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd ca. 3 tot 6 werkdagen
Specificaties
Productcode 387-7535
Omschrijving

Winderen heeft de innovatieve Knee Protect Solution stijgbeugel met schokabsorberend systeem ontwikkeld om de spanning op de knieën en enkels van de ruiter tijdens het rijden aanmerkelijk te verlagen. Tegelijkertijd kun je met Winderen Knee Protect solution stijgbeugel een stevige en vaste stand van de voet in de beugel realiseren wat een stabiele en comfortabele stand van het onderbeen tot gevolg heeft.

Bovenste absorber
Ontwikkeld voor het absorberen van dat deel van de energie dat wordt opgewekt door directe druk van de oogjes op het leer van de beugel. Dit gebeurt uitsluitend als het gewicht van de ruiter inwerkt op de beugels na de sprong zelf. Door ons systeem voelt de ruiter zich veiliger en zekerder.

Onderste absorber
Absorbeert dat deel van de energie opgewekt door het gewicht van de ruiter dat inwerkt op de stijgbeugels en zorgt ook voor een stabiele en comfortabele ondersteuning van de voet in de beugel zowel tijdens het springen als het gewone rijden. Bovendien voorziet het in de behoeften van endurance ruiters.De stijgbeugels bieden alle ruiters hetzelfde comfort, los van hun gewicht.

Het voetbed
Rekening houdend met de verschillende voorkeuren van de ruiters heeft Winderen het mogelijk gemaakt de kanteling van het voetbed aan te passen. Daardoor kan het voetbed versteld worden van plat tot max. 5 graden (schuin).Het voetbed is gemaakt van duurzaam en extreem sterk composietmateriaal. Puntige uitsteeksels verbeteren de hechting van de zool wat voorkomt dat de voet uit de beugel schiet.

Onze grootste prioriteit is de 100% tevredenheid van onze klanten. Als onze duurzame grips versleten zijn, kun je jouw beugels terugsturen waarna wij de voetpad vervangen door een nieuw exemplaar.

Bekijk hier hoe de schokabsorbers werken. 

Technische informatie
Gewicht: 560 g per stijgbeugel  


Dit product kan getest worden, lees HIER de voorwaarden. 

 

LET OP: Alleen de Nero beugels kunnen getest worden! 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.