Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Vertargil Grof - groene klei

€ 27,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad - Levertijd binnen 5 werkdagen
Specificaties
Productcode 483-3447
Omschrijving

Groene klei bevat veel gezonde mineralen, reinigt het lichaam, stimuleert het immuunsysteem en versterkt de levenskracht. Bijna elk volk heeft leem of klei behandelingen in hun geneeskundige tradities. Klei is een levende, intelligente stof waarvan de werking nog nooit in het laboratorium is nagebootst. Er is geen enkel andere stof aan toegevoegd. Groene klei is een goede natuurlijke ondersteuning bij alledaagse problemen.

Eigenschappen:

  • Reinigend en zuiverend;
  • Inzetbaar bij de intensive verzorging van de huid.

Gebruiksaanwijzing: 
Giet de gewenste hoeveelheid Vertargil groene klei langzaam in een kom (geen metaal) waarin zich een gelijke hoeveelheid water bevindt. Laat dit alles enige tijd bezinken zonder te roeren zodat de klein het water goed kan opnemen. Giet het overtollige water af en de pasta is klaar voor gebruik. Het is raadzaam gezuiverd of bronwater te gebruiken, omdat leidingwater soms chloor bevat, wat de werking van de klei nadelig kan beïnvloeden. Het restant klei kan worden bewaard, mits het niet wordt afgesloten en onder een laagje water en met licht en lucht in aanraking kan blijven.

 

Ook interessant

€ 37,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.