Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Equine America Sand Out pallets 2,6 kg

€ 89,95 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Omschrijving
Sandout-pellets helpen de spijsvertering te bevorderen en een gezond microbioom te herstellen dat is beschadigd door inname van zand.

Paarden kunnen grazen op schaarse weides, hooi of voer krijgen op zanderige of zeer droge en stoffige bodems, waarbij ze zand opnemen en een slechte darmgezondheid veroorzaken. De samenstelling van Sandout Pellets stimuleert de spijsvertering om overtollig zand in de darmen te verdrijven.

Dit spijsverteringssupplement voor paarden bevat meer dan 90% psylliumschil en is rijk aan vezels. Dit vormt een geleiachtige verbinding die de beweging van de darmspier stimuleert, waardoor blokkades worden verplaatst zonder verdere schade.

 Voor een gezond paard of pony en een uitgebalanceerd dieet is een probioticum uit gist in het paardenvoersupplement opgenomen om de spijsvertering te bevorderen en een gezond microbioom te herstellen dat is beschadigd door inname van zand.

Sandout Pellets zijn voedingssupplementen die klaar zijn voor gebruik als onderdeel van een volledig uitgebalanceerd dieet. Het is ontworpen om in de darmen te werken door vocht te absorberen en het natuurlijke spijsverteringsproces te ondersteunen.

Gebruiksaanwijzing 

Let op: Niet vooraf bevochtigen met water of andere vloeistoffen.

Met één verpakking van 2.6 kg kan het gemiddelde paard 4 (maandelijkse) kuren van 7 opeenvolgende dagen gevoerd worden. 

Gewoon een week per maand toevoegen aan het reguliere voer.
Over het algemeen geldt voor een paard van 500 kg: voer niet meer dan 90 g per dag. 

Samenstelling

Sandout Pellets bevat meer dan 90% psylliumschil - afkomstig uit de zaden van de Plantago ovata-plant. Psylliumschil bevat ongeveer 70% oplosbare vezels en het is bekend dat het water snel absorbeert (vertienvoudigd in omvang) en een gelatineuze verbinding vormt die glycosiden en slijmstoffen bevat.

  • Bevat meer dan 90% hoogwaardig gepelleteerd psyllium
  • Bevat toegevoegde levende gist probiotica

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.