Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Equine America Cortaflex Super Strength

€ 106,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Cortaflex is uniek op het gebied van voedingssupplementen voor gewrichten. Cortaflex is zo geformuleerd dat het supplement extreem goed opneembaar is in vergelijking tot andere gewrichtssupplementen en daardoor doelgericht en effectief werkt.

Gewrichten staan niet direct in verbinding met bloedvaten, dus alle voedingsstoffen en bouwstenen welke een gewricht nodig heeft worden aangeleverd via de celwanden (en niet via het bloed). Cortaflex is samengesteld met de wetenschap dat kleine moleculen beter door de celwand kunnen passeren en daardoor goed opneembaar zijn. Cortaflex bevat een unieke formule van de geïsoleerde bouwstenen (precursors) van Chondroïtinesulfaat en Glucosaminesulfaat, in een speciale samenstelling, ontwikkeld om een uitzonderlijke opneembaarheid en effectiviteit te bewerkstelligen.

Daarnaast bevat de Cortaflex Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een belangrijk bestanddeel van kraakbeen (gewrichtsvloeistof). Traditioneel hyaluronzuur (injecteerbare vorm) is afgeleid van type II collageen, dit heeft een moleculair gewicht van 6 miljoen Dalton. Dit is uiterst effectief wanneer het direct in het gewricht wordt gespoten maar niet wanneer het oraal wordt toegediend. De hyaluronzuur in de Cortaflex is van een plantaardige vorm en heeft een moleculair gewicht minder dan 50.000 Dalton. Deze vorm wordt via orale toediening beter opgenomen via de celwand.

Cortaflex Super Strength uitvoering

Daarnaast bevat de Cortaflex Super Strength uitvoering ook Bromelaïne. Bromelaïne heeft een verlichtende werking. Tegenwoordig bevatten zowel de Regular Strength als de Super Strength ASU. ASU bevordert de aanmaak van collageen (bestanddeel van kraakbeen). ASU wordt humaan al veel gebruikt ter ondersteuning van een soepele beweging. Tevens bevatten beide varianten MSM, ter ondersteuning van het transport door de celwanden.

Kortom, de Cortaflex is een super slim supplement welke door de juiste samenstelling van ingrediënten zorgt dat de ingrediënten een synergetisch effect op elkaar hebben en goed opneembaar zijn door de celwanden naar het gewricht.

Equine America Cortaflex Super Strength is ook verkrijgbaar in poeder vorm.

Wij adviseren om de Super Strength te voeren in de opstart periode, en vervolgens over de stappen op de Regular Strength Poeder of vloeibare variant voor onderhoud. Ook tijdens periode van zware inspanningen kan tijdelijk de Super Strength gegeven worden en vervolgens de Regular Strength voor onderhoud.

Gebruiksaanwijzing 

Dosering Cortaflex: 30 ml in de opstart periode of voor paarden in zware training. 15 ml als onderhoudsdosering.

Samenstelling 

Let op! In de onderstaande lijst met samenstellingen zijn de aminozuren van de chondroïtine en glucosamine apart benoemd.

Technologische toevoegingsmiddelen:
Conserveringsmiddel: Ammonium Propionate - E280 - 1000mg/kg.
Anti-oxidanten: Ascorbic Acid - E300 - 400mg/kg.

Vitamines:
Pyridoxine Hydrochloride - 400mg/kg

Sporenelementen:
Manganese Sulphate Monohydrate - E5 - 400mg/kg
Copper Sulphate Pentahydrate - E4 - 100mg/kg

Aminozuren: Glycine, L-proline, Glutaminezuur, Asparaginezuur, L-Arginine, L-Histidine, L-Alanine, L-Serine, L-Valine, L-Isoleucine

Samenstellig:
Water
Isolated Soya Protein Concentrate 
ASU 
L-Glutamine
Bromelaïne 20.000 mg/kg
Collagen Hydrolysate 
Sodium Hyaluronate (HA) 2800 mg/kg
MSM

Analytische bestanddelen:
Crude protein 4.6%
Crude fibre 0.10%
Crude oils & fats 0.30%
Crude Ash 0.90%
Moisture 72.715%
Avocado Soybean Unsaponifiables (ASU) 0.15%
Sodium 0.10%
Silicon 0.015%

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.