Geen producten (0)
Geen producten (0)
NEW
Heltie horse brandnetel2022
 

HELTIE horse® Brandnetel

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd binnen 3 werkdagen
Specificaties
Productcode 1041-9344
Omschrijving

HELTIE horse® Brandnetel is bloedzuiverend, ondersteunt het immuunsysteem en bevordert een goede darmflora. Het is een vloeibare, smakelijke brandneteltinctuur die geschikt is voor over het voer, maar ook voor in een mineralenbuffet. Brandnetels zijn rijk aan vitamine A, C, D en K en rijk aan diverse mineralen. Brandnetel ondersteunt ook wanneer er pollen in de lucht zijn of bij kriebel in de zomer.

Aanvulling op mineralenbuffet

HELTIE horse® Brandnetel is een mooie aanvulling op een mineralenbuffet. Voeg 30-50 ml toe aan 20 liter water en laat jouw paard zelf bepalen of er behoefte is aan deze extra toevoeging. Zorg dat er altijd een waterbak met vers water (zonder toevoegingen) beschikbaar is. Onze ervaring is dat paarden na een dag of 14 minder behoefte gaan hebben aan de brandnetel.

Dosering & Toepassing

HELTIE horse® Brandnetel mag als topdressing over het voer worden verstrekt of kan worden toegevoegd aan een aparte waterbak. Een kuur van 14 dagen is over het algemeen voldoende, maar indien nodig mag het langer worden gegeven.

Dosering:

  • Laag (gedurende 14 dagen): 10 ml per dag
  • Hoog (gedurende 14 dagen): 20 ml per dag (start de eerste 3 dagen met 10 ml om rustig op te bouwen)

Ingrediënten

Urtica dioca (Brandnetel), natriumchloride en magnesiumchloride

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.