Geen producten (0)
Geen producten (0)
NEW
Heltie horse gewrichten 2023
 

HELTIE horse® Gewrichten

€ 69,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Omschrijving

HELTIE horse® Gewrichten is op basis van de kruiden kurkuma, boswellia, heermoes, zwarte bes en bamboe. Deze krachtige kruidencombinatie is voor het behoud van soepele gewrichten van paarden. HELTIE horse® Gewrichten is goed voor het kraakbeen, de smering van de gewrichten en ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie. Tevens ondersteunt het de afvoer van urinezuur.

Voor oudere paarden

HELTIE horse® Gewrichten is ideaal om in te zetten bij oudere paarden voor het behoud van soepele gewrichten. Het ondersteunt de algehele gewrichtsfunctie en zorgt voor smering van de gewrichten. Ondersteunt bij het soepel houden op oudere leeftijd. Combineer eventueel met HELTIE horse® Silicium en/of HELTIE horse® Cannabidol ter extra ondersteuning.

Voor paarden in training

HELTIE horse® Gewrichten kan zeer goed worden ingezet bij paarden in training voor het behoud van gezond kraakbeen. Het houdt de gewrichten soepel en is goed voor de aanmaak van kraakbeen. Ondersteunt tevens bij de afvoer van urinezuur uit het gehele lichaam. HELTIE horse® Gewrichten mag constant gegeven worden, maar kan bij paarden in training ook ingezet worden als kuur. Wij raden dan elk kwartaal een fles aan.

Dosering & Toepassing

HELTIE horse® Gewrichten mag als topdressing over het voer worden verstrekt of direct met een spuitje in de mond worden ingebracht.

Dosering:

  • Laag (onderhoud): 30 ml per dag
  • Hoog: 50 ml per dag (2x daags)

Ingrediënten

Bamboe, Kurkuma, Boswellia, Heermoes, Zwarte Bes, Magnesiumsulfaat en Kaliumchloride

Inhoud: 1 liter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.