Geen producten (0)
Geen producten (0)
NEW
Heltie horse mineralen2022
 

HELTIE horse® Mineralen

€ 23,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Omschrijving

HELTIE horse® Mineralen is een concentraat van Beringzeewater. Het bevat alle mineralen die op de wereld verkrijgbaar zijn in hoge concentratie. 1 liter HELTIE horse® Mineralen wordt gemaakt uit 100 liter zeewater, waarbij het merendeel van het natrium is verwijderd. HELTIE horse® Mineralen bevordert het natuurlijk afweersysteem, ondersteunt de stofwisseling en bevordert de opname van mineralen en vitaminen uit andere voeding. HELTIE horse® Mineralen is geschikt voor alle paarden en kan ook ingezet worden als een suikervrije elektrolyt.

Mineralen uit de zee voor paarden

Het is rijk aan meer dan 85 (micro-) elementen en fulvinezuur uit de zee. HELTIE horse® Mineralen voor paarden is gemaakt uit geconcentreerd Beringzeewater waar het merendeel van het zout is uitgehaald en bevat alle macro- en micro-elementen (sporenelementen) die op aarde aanwezig zijn. Beringzeewater is bewust gekozen vanwege de reinheid en grote variatie aan elementen. Het is rijker aan mineralen dan de traditionele liksteen.

Aanvulling op mineralenbuffet

HELTIE horse® Mineralen is een mooie aanvulling op een mineralenbuffet. Voeg 25 ml toe aan 20 liter water en laat jouw paard zelf bepalen of er behoefte is aan extra mineralen. Zorg dat er altijd een waterbak met vers water (zonder toevoegingen) beschikbaar is.

Dosering & Toepassing

HELTIE horse® Mineralen mag als topdressing over het voer worden verstrekt, maar kan ook door het water worden gedaan in een aparte waterbak.

Dosering (per 500 kg lichaamsgewicht):

  • Laag (onderhoud) : 1x daags 10 ml
  • Hoog (gedurende 14 dagen) : 1x daags 20 ml

Ingrediënten

Geconcentreerd Beringzeewater

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.