Geen producten (0)
Geen producten (0)
NEW
Elektrolyten
 

HELTIE horse® Elektrolyten

€ 26,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd binnen 3 werkdagen
Omschrijving

HELTIE horse® Elektrolyten zorgt voor een goede vochtbalans en ter aanvulling van elektrolyten na zware inspanning en/of warm weer. Met toegevoegde vitamine B2 ter ondersteuning van de opname van elektrolyten in het lichaam en met appelsmaak. Geeft meer energie en ondersteunt bij herstel na training.

Elektrolyten zijn een groep mineralen (o.a. natrium, kalium, calcium en magnesium) die van belang zijn voor het zenuwstelsel, de spieren en een goede vochtbalans in het lichaam. Paarden verliezen met zweten niet alleen vocht, maar ook deze elektrolyten. Het toevoegen van elektrolyten aan het rantsoen is belangrijk voor het herstel na training en voor behoud van een goede vochtbalans in het lichaam.

Dosering & Toepassing

HELTIE horse® Elektrolyten mag als topdressing over het voer worden verstrekt, met een spuitje in de mond worden ingebracht of door het drinkwater worden gedaan. Zorg er wel voor dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

Dosering: 30 ml per dag

Ingrediënten

Natriumchloride, Kaliumchloride, Magnesiumsulfaat, Dextrose, Appelaroma, Vitamine B2 en Glycerine

Inhoud: 1 liter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.