Geen producten (0)
Geen producten (0)
NEW
Straalgel 001
 

HELTIE horse® Straalgel

€ 19,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Omschrijving

In verband met de houdbaarheid, nu met 25% korting! THT 06-2024

HELTIE horse® Straalgel kan worden ingezet bij paarden die last hebben van natte en/of onrustige stralen. De straalgel is op basis van effectieve micro-organismen (blije bacteriën), rietsuikermelasse en water. Deze goede bacteriën ondersteunen het zelfherstellend vermogen van de straal en zorgen voor de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën. HELTIE horse® Straalgel bevordert het natuurlijk evenwicht waardoor de ongustige bactieren worden verdreven.

Pas HELTIE horse® Straalgel 1-2 maal daags toe op de natte en onrustige stralen/zolen. Hoef voor aanbrengen grondig reinigen en de straalgel royaal aanbrengen in o.a de straalgroeven.

Toepassing

Voor toepassing de hoef eerst grondig reinigen. Daarna royaal aanbrengen in de straalgroeven. Voor een optimaal resultaat breng je de gel 1-2x daags aan.

Ingrediënten

Water, Effectieve Micro-organismen, Rietsuikermelasse

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.