Geen producten (0)
Geen producten (0)

Equilibrium massage pad Heatsense

€ 750,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd binnen 3 werkdagen
Omschrijving

Equilibrium Massage Pad Heatsense

Bereik ultieme ontspanning door de combinatie van warmte en massage.

 Je kunt zelf kiezen uit warmte en 3 verschillende massage progamma's welke variëren in intensiteit.

De massage pad stimuleert de rugspieren van je paard door een pulserende en vibrerende beweging. De massage pad kan gebruikt worden als warming up en/of als cooling down of als wellness.

Zeer betrouwbare warmteafgifte welke met sensoren worden geregeld, als de temperatuur het doel van 42 graden Celsius bereikt, worden de warmtekussens uitgeschakeld. Als de temperatuur weer daalt, zullen de warmtekussens opnieuw verwarmen. 
Dit monitoringsysteem helpt ook voorkomen dat het kussen het weefsel verwarmt dat al heet is, ongeacht of dit te wijten is aan de omgevingstemperatuur of als het paard net getraind is. De linker- en rechterkant van de pad werken ook onafhankelijk van elkaar, wat betekent dat de ene kant warmte kan ontvangen, zelfs als de andere kant te warm is.

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de flexibiliteit van de rug wordt verbeterd en dat de massage pad een ontspannend effect heeft. De pad heeft een anatomische vorm waardoor hij mooi aansluit vanaf de schoft tot aan de lendenen. De batterij staat ingesteld op een programma van 30 minuten, na 30 minuten gaat de massage pad vanzelf uit. De pad heeft 3 verschillende programma's waardoor je de intensiteit van de massage zelf kan bepalen.

Wanneer gebruik je de massage pad?

  • Voor een training als onderdeel van de warming up
  • Voor paarden op boxrust om de doorbloeding in het lichaam te stimuleren
  • Na een zware training om afvalstoffen af te voeren 
  • Voor herstel na lang transport
  • Op de vrije dag van jouw paard ter onderhoud van soepele spieren

Hoe werkt de massage pad?

Deze massage pad heeft 3 verschillende programma's, intensief, medium en laag. Het gewenste programma kan makkelijk geselecteerd worden via de controller welke aan de batterij zit. Dit geeft je de mogelijkheid om de intensiteit van het programma te kiezen welke op dat moment het beste bij jouw paard past. Elk programma heeft 3 verschillende soorten massagetypes, een pulserende beweging, een vibrerende beweging en een strijkende beweging. Dit zorgt ervoor dat alle spieren op verschillende manieren losgemaakt worden. 

De massage pad kan makkelijk geïntegreerd  worden in je dagelijkse warming up en cooling down routine. Het medium programma is ideaal om de spieren op te warmen voor een intensieve training. Het lage programma is geschikt als cooling down na een training. Het intensieve programma is geschikt voor paarden met rugproblemen of wanneer je een meer intensievere massage wilt bijvoorbeeld na een zware wedstrijd of intensieve training.
Ieder programma duurt 30 minuten en stopt automatisch.

De massage pad past op een groot aantal paarden en ponies en kan daardoor makkelijk voor meerdere paarden gebruikt worden. De massage pad komt in een handige draagtas, dit in combinatie met zijn lage gewicht maakt dat je hem makkelijk mee kan nemen naar bijvoorbeeld een training of wedstrijd. 

Wordt geleverd inclusief een batterij, oplader, afstandsbediening en draagtas. 
De batterij gaat volledig opgeladen ongeveer 12 sessies van 30 minuten mee. 

Lengte: 90 cm

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.