Geen producten (0)
Geen producten (0)
NEW
Kentucky Cryo ice boots Kentucky Cryo ice boots Kentucky Cryo ice boots
1 2 3
 

Kentucky Cryo ice boots

€ 159,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Omschrijving

De Cryo ice boots zijn ideaal voor het afkoelen van de benen van het paard en zorgen voor een vermindering van zwellingen en pijn.

Ze kunnen gebruikt worden na een training, na een wedstrijd of bij blessures, zwellingen en pijn.
De boots hebben een anatomische vorm en hebben uitneembare Cryo gel packs.

De Cryo gel packs blijven zacht en vormen zich mooi rond het been van het paard om een maximaal comfort te kunnen garanderen tijdens het afkoelen.
Dankzij het innovatieve zilver gecoate neopreen blijven de Cryo gel packs langer koel en hebben ze een isolerend vermogen. Zo blijven ze gemiddeld tussen de 30 à 40 min koel.

De voering is gemaakt van zacht materiaal met een open structuur met ingebouwde silicone elementen om de boots mooi op zijn plaats te houden.
Uitstekend voor het gebruik na een intensieve training, wedstrijd of bij blessures om de pijn en zwelling te verminderen. Ze helpen bij het herstellen van blessures, bevorderen de bloedcirculatie en verminderen ontstekingen.

Hoe te gebruiken: Verwijder de Cryo gel packs van de buitenkant en plaats deze minimum 3 uur of langer in de vriezer om het beste afkoelingseffect te krijgen. Zowel te gebruiken voor de voor- en achterbenen van het paard.

- Cryo gel pack minstens 3 uur of langer in de vriezer afkoelen
- Houden tussen de 30 à 40 min koel
- Uitneembare Cryo gel packs
- Kunnen zowel voor de voor- als achterbenen gebruikt worden
- Maat Full

Worden verkocht per paar. 

Buitenkant is machine wasbaar op 30 graden (gel packs niet en niet in de droger)

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.