Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dy'on D-collection hoofdstel Plaited

€ 313,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1112-9925
Omschrijving

Gevlochten, elegant en ultiem comfort, Dy'on Plaited Hoofdstel met gecombineerde neusriem.

Het Plaited hoofdstel uit de Dy'on D=collection heeft een gecombineerde pull back neusriem en is een hoofdstel waar ultiem comfort en tijdloze stijl samenkomen. Dit hoofdstel geeft je paard bewegingsvrijheid en een vrij gezichtsveld.

Dit hoofdstel heeft een stijlvolle medium neusriem met afneembare ½'' sperriem. De neusriem is 30mm breed, dit verdeelt de druk beter en is comfortabeler voor je paard. Het hoofdstel heeft een pull back sluiting en anatomische V-vormige frontriem. De oren van het paard kunnen vrij bewegen door het S-vormige kopstuk.

Het hoofdstel maakt deel uit van de Dy'on D-collection, wat betekent dat het crèmekleurige stiksels en goudkleurige messing gespen heeft.
Er zijn gewoven leren details op neusriem en frontriem. 

Europees rundleer met plantaardige tannage die de kwaliteit en duurzaamheid van het product garandeert. Premium kwaliteit. Onderhoud met paraffineolie en reinig met glycerinezeep.

- Elegante Medium Neusriem met afneembare ½'' sperriem
- Neusriem heeft een pull back sluiting
- V-vormige frontriem met elegante, gewoven leren details
- S-vormig kopstuk voor ultiem comfort

Verkrijgbaar in bruin en zwart.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.