Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dy'on New Englisch hoofdstel Plaited

€ 313,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Specificaties
Productcode 1092-9822
Omschrijving

Gevlochten, elegant en ultiem comfort. 

Het Plaited Hoofdstel met gecombineerde neusriem en pull back neusriem is een hoofdstel waar ultiem comfort en tijdloze stijl samenkomen.

Dit hoofdstel heeft een stijlvolle neusriem met afneembare ½'' sperriem. De neusriem is 30mm breed, dit verdeelt de druk beter en is comfortabeler voor je paard. Het hoofdstel heeft een pull back sluiting en anatomische wave frontriem. De oren van het paard kunnen vrij bewegen door het S-vormige kopstuk.

Het hoofdstel maakt deel uit van de New English collectie, wat betekent dat de kleur van de stiksels overeenkomt met de kleur van het hoofdstel. De gespen zijn van roestvrij staal. Er zijn gewoven leren details op neusriem en frontriem. Verkrijgbaar in bruin en zwart.

Europees rundleer met plantaardige tannage die de kwaliteit en duurzaamheid van het product garandeert. Premium kwaliteit. Onderhoud met paraffineolie en reinig met glycerinezeep.

Alle Dy'on hoofdstellen worden geleverd exclusief teugels, de teugels zijn wel los bij ons verkrijgbaar. 

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.