Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kentucky Zweetdeken 4D Spacer

€ 149,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Specificaties
Productcode 1093-9828
Omschrijving

De Kentucky zweetdeken 4D Spacer is een zeer lichte en multifunctionele deken. Dit betekent dat het voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals transport, cooling down van je paard na de training of als vliegendeken. Het kan ook worden gebruikt als liner in combinatie met een andere deken. Over het geheel genomen ziet het deken er zeer klassiek uit en zorgt het voor de volledige Kentucky-look.

Het 4D-materiaal is zeer ademend, waardoor warmte en zweet zeer snel van je paard afgevoerd worden en je paard dus snel droog is.
De honingraatstructuur zorgt voor een zacht effect (dit materiaal wordt vaak gebruikt in matrassen of autostoelen) terwijl het zeer sterk is.
Op de schoft is vegan schapenvacht toegevoegd voor extra comfort en om schuurplekken te voorkomen. 

Het deken is ontworpen om dicht tegen het lichaam van het paard aan te liggen, met respect voor de anatomie van het paard.
Het Zweetdeken 4D Spacer heeft dubbele voorsluitingen en twee kruissingels met clips die versterkt zijn met vegan leer. De staartkoord is afneembaar.

De meeste Kentucky producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, een waszak te gebruiken om de kwaliteit van het product langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Aan de lucht laten drogen, mag niet in de droger. 

- Extreem ademend
- Lichtgewicht
- Kusseneffect

Kleuren: Beige en Pine Green 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.