Geen producten (0)
Geen producten (0)

Winderen baby pelham

€ 187,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 391-8131
Omschrijving

De bitten van Winderen Gel Bits System zijn gemaakt uit een duurzame synthetische gel die voor het paard zeer aangenaam is. 

Winderen Gel Bits System is een innovatieve oplossing voor ruiters, die bij de dagelijkse training meer dan één bit gebruiken. Het systeem biedt verwisselbare zij- en mondstukken waardoor er verschillende combinaties gemaakt kunnen worden. 

Elk gel-mondstuk kan met verschillende soorten zijstukken worden gecombineerd om zo het juiste bit samen te stellen. Het verwisselen van de kaakstukken is heel eenvoudig en is in een handomdraai gebeurd. 

Deze bitten zijn niet geschikt voor paarden die op het bit kauwen.
Wij bieden daarom geen garantie bij het kapotbijten van de Winderen Gel bitten. 

Het bit hoort op de lagen te liggen, dit is het gedeelte van de kaaklijn waar zich geen tanden en/of kiezen bevinden. Indien het bit op de juiste hoogte in de mond zit, komt het bit dus niet tegen de tanden of kiezen. Er zijn paarden die door bijvoorbeeld een tandprobleem het bit kapotbijten of het bit omhooghalen met de tong waardoor het paard wel bij het bit kan en het mogelijk is dat het materiaal van de Winderen Gel bitten kapot gaat. De gebruikte synthetische gel is FDA approved wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Kapotte Winderen bitten met bijtsporen worden dan ook niet door ons vergoed. 

Speciaal ontwikkeld voor:

  • Paarden die problemen hebben met het aannemen van het bit 
  • Paarden die problemen hebben met nageven 
  • Gevoelige paarden die metalen bitten niet verdragen
  • Paarden die allergisch zijn voor metalen bitten. 

De synthetische gel die gebruikt wordt in de mondstukken van Winderen is volledig getest en is veilig bevonden voor paarden. 

Hoe werkt het Winderen Gel Bit System nu precies? 
Bekijk het hier! 


Wordt geleverd inclusief kinketting haken, exclusief kinketting.

 

Ook interessant

€ 89,00

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.