Geen producten (0)
Geen producten (0)

Watertrens AXEL Sweet Gold™

€ 125,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1005-9015
Omschrijving

Maak kennis met de nieuwste innovatie van Fager: de Sweet Gold™ Bitten.

Deze reeks bitten is gemaakt om veelvoorkomende problemen op te lossen, zoals paarden die onstabiel zijn in het contact, de neiging hebben om achter het bit te kruipen of uit zichzelf geen contact zoeken. De Sweet Gold™ Bitten bieden hiervoor een oplossing.  

Voordelen:

* Zorgt voor beter en stabieler contact tussen paard en ruiter.
* Stimuleert het paard om het bit aan te nemen, onder andere door zijn zoete smaak, wat ontspanning en acceptatie bevordert.
* Beschikt over gladde schakels en een breder gedeelte over de tong voor ongeëvenaard comfort in de mond van het paard.
* Zelfs geschikt voor jonge paarden vanwege het comfortabele ontwerp en de zachte inwerking.

Functie:

Het Sweet Gold™ Bit zorgt voor een comfortabele ervaring voor het paard en moedigt hem aan om consistent contact te houden met de hand van de ruiter. De zoete smaak van het bit helpt het paard te ontspannen en het contact te accepteren, terwijl de gladde gewrichten en het bredere tonggedeelte zorgen voor maximaal comfort, zelfs voor jonge of gevoelige paarden. Door een stabiele en voorwaartse verbinding te bevorderen, stelt dit bit ruiters in staat een constanter contact te verkrijgen

Het Sweet Gold™ materiaal bevat koper waardoor het materiaal wat zachter is. Als je een paard hebt dat de neiging heeft om veel op het bit te kauwen, kan dit bijtsporen op het bit veroorzaken.

Maat Dikte Maat bitringen
11,5 cm 16mm 65mm
12,5 cm 16mm 65mm
13,5 cm 16mm 65mm
14,5 cm 16mm 65mm

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.