Geen producten (0)
Geen producten (0)

eQuick eAirshock peesbeschermers Fluffy

€ 199,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Specificaties
Productcode 1060-9589
Omschrijving

De nieuwe eQuick eAirshock - de beste beenbescherming ooit gemaakt!

Het binnenste gedeelte maakt gebruik van een combinatie van 3D-mesh en geventileerd neopreen, waardoor ze van binnenuit een nieuwe frisse uitstraling, verbeterd gewicht en effectieve luchtcirculatie krijgen.

De geventileerde buitenschaal is voorzien van een stijlvolle luchtinlaat beschermd door een zilverkleurig rooster aan de buitenkant, met drie uitlaten aan de andere kant, waardoor een efficiënte luchtstroom in de peesbeschermer mogelijk is.

Voorzien van een Artificieel lamswollen voering.

De bekende eFluidGel-technologie is opnieuw ontworpen: de beschermingen zijn aanzienlijk smaller dan bij de klassieke eShock, maar ondanks deze verandering bieden ze hetzelfde beschermingsniveau, waardoor ze ongeveer drie keer veiliger zijn in geval van impact vergeleken met andere merken.

Ze zijn 32% lichter dan de vorige eShock-modellen. Ook heeft eQuick ze 3 keer zachter gemaakt.
Je merkt meteen het verschil in zachtheid en flexibiliteit wat vooral gunstig is in de winter, wanneer producten de neiging hebben om stijver te worden.

Onderhoud: 
De beschermers van eQuick zijn wasmachinewasbaar; je kunt ze gemakkelijk wassen met een milde zeep op 30°C in de wasmachine of met de hand wassen.  Plaats ze niet in de droger en plaats ze niet in direct zonlicht. Gewoon aan de lucht laten drogen.

Verkrijgbaar in het zwart en bruin.

Kleuze uit Original eFluid gel (blauw) of Legend eFluid gel (zwart). 

 

Ook interessant

€ 93,46 € 109,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.