Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kentucky Peesbeschermers Bamboo

€ 149,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1022-9211
Omschrijving

Omdat we gefocust zijn op duurzaamheid, wilden we een nieuwe groene technologie ontwikkelen.

- Sterk TPU schaal met verschillende ventilatiegaten voor de optimale ventilatie en thermoregulatie
- Het peesgebied is versterkt met een bamboe schild om het binnendringen van scherpe voorwerpen te vermijden en om de schokken te absorberen.
- Bamboe is antibacterieel
- Ontworpen met verbeterde pasvorm voor een maximale bewegingsvrijheid
- Hoge ademende 3D Spacer voering voor nog meer comfort en luchtdaarlatendheid
- RCT-gecertificeerd

Waarom Bamboe?
Omdat we gefocust zijn op duurzaamheid, wilden we een nieuwe groene technologie ontwikkelen die iedereen kent.
Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld die een enorme treksterkte heeft, het binnendringen van scherpe voorwerpen vermijdt, schokabsorberend en antibacterieel is. 

De peesbeschermers zijn gemaakt van een sterke TPU schaal met meerdere ventilatiegaten bij het peesgebied en een grotere driehoekige mesh-ventilatie. Waar het been buigt, hebben we een zacht stuk natuurrubber toegevoegd om wrijving te voorkomen. Het binnenste deel van de peesbeschemers is versterkt met een extra laag TPU om hoge slijtage te weerstaan.

We hebben onze eigen interne testmachine gemaakt die een kracht van 80N creëert die met een vlijmscherpe bijl op een horizontaal paardenbeen valt. Onze Bamboe beschermers zijn bestand tegen deze extreme testmethode die met geen enkele echte impact tijdens het rijden te vergelijken is. 

Onze Bamboe  peesbeschermers zijn gemaakt met onze zeer ademende en bekende 3D Spacer-voering die wordt gebruikt in onze brushing boots en dekens. 

Onderhoudsinstructies
De peesbeschermers zijn wasbaar in de machine op 30°C (geen droger). Wij adviseren altijd om een waszak te gebruiken om krassen door de wasdroger te voorkomen. 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.