Geen producten (0)
Geen producten (0)

eQuick eAirshock kogelbeschermers Young horse

€ 118,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Specificaties
Productcode 1059-9577
Omschrijving

De nieuwe eQuick eAirshock - de beste beenbescherming ooit gemaakt!

Het binnenste gedeelte maakt gebruik van een combinatie van 3D-mesh en geventileerd neopreen, waardoor ze van binnenuit een nieuwe frisse uitstraling, verbeterd gewicht en effectieve luchtcirculatie krijgen.

Kogelbeschermers met een nieuw opnieuw ontworpen schaal en vorm, het binnenste gedeelte maakt gebruik van een combinatie van 3D-mesh en geventileerd neopreen, waardoor lichter zijn dan de normale eShock kogelbeschermers.
De eAirshock biedt meer comfort en een effectieve luchtcirculatie. 

De bekende eFluidGel-technologie is opnieuw ontworpen: de beschermingen zijn aanzienlijk smaller dan bij de klassieke eShock, maar ondanks deze verandering bieden ze hetzelfde beschermingsniveau, waardoor ze ongeveer drie keer veiliger zijn in geval van impact vergeleken met andere merken.

Ze zijn 32% lichter dan de vorige eShock-modellen. Ook heeft eQuick ze 3 keer zachter gemaakt.
Je merkt meteen het verschil in zachtheid en flexibiliteit wat vooral gunstig is in de winter, wanneer producten de neiging hebben om stijver te worden.

Verkrijgbaar in het zwart en bruin. 

Kleuze uit Original eFluid gel (blauw) of Legend eFluid gel (zwart). 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.