Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kentucky Relax Hooi & Speel bal

€ 69,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Specificaties
Productcode 1076-9693
Omschrijving

Deze Relax Hooi & Speel bal is de ultieme manier om verveling tegen te gaan. Deze bal houdt je paard urenlang geïnteresseerd.

- De Relax Hooi & Speel bal biedt mentale verrijking en stimulatie voor je paard. Het werkt als een slow feeder, waardoor het perfect is om verveling in de stal of paddock tegen te gaan.
- Omdat het van rubber is, zal het geen geluid maken. Dit leidt tot een stressvrije omgeving voor de paarden.
- Door het materiaal kan het ook gebruikt worden in combinatie met geweekt hooi.
- Veilig voor paarden om op te gaan staan of mee te spelen.
- Kan tot 1,5 - 2 kg hooi vasthouden.
- kan los op de grond gebruikt worden of kan opgehangen worden. 

Een must have in elke stal om je paard te vermaken. Deze Relax Hooi & Speel bal is de ultieme manier om verveling tegen te gaan. Het werkt ook als een slow feeder wanneer je paard te snel eet. De Hay Ball kan niet alleen in de stal gebruikt worden, maar is ook een ideale oplossing in de paddock of om op te hangen tijdens transport. 

Dit product is gemaakt van sterk rubber dat veel zal doorstaan in de stal. Dit materiaal garandeert langdurig gebruik. Omdat hij van rubber is, kan het paard er veilig op stappen. De Hooi Bal zal terugveren naar zijn oorspronkelijke vorm.

De Hooi Bal is verkrijgbaar in één maat. De Hooi Bal kan gevuld worden met 1,5 tot 2 kilogram hooi.

De Hooi Bal is gemakkelijk schoon te maken met een handdoek en wat warm water, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.