Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Ecostyle Oerbalans poeder proefzakje

€ 1,99 (inclusief btw 0%)
Op voorraad - Levertijd binnen 3 werkdagen
Omschrijving

OerBalans is dé ontbrekende schakel voor paarden. Dit is een kruidenmengsel en bevat alles wat een paard van nature nodig heeft. De combinatie van hoogwaardige kruiden, vitaminen, mineralen en sporenelementen maakt dit kruidenvoeder zo volledig, dat het niet alleen de lever stimuleert voor de stofwisseling, maar ook het immuunsysteem ondersteunt. OerBalans houdt het paard van nature in balans.

Eigenschappen:
De combinatie van kruiden, vitaminen, mineralen en sporenelementen maakt dit kruidenvoeder zo volledig, dat het niet alleen de lever stimuleert voor de stofwisseling, maar ook het immuunsysteem ondersteunt. OerBalans houdt het paard van nature in balans. Door het voeren van OerBalans zijn andere aanvullende diervoeders met vitaminen en mineralen niet meer nodig. Omdat alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, 'herkent' het lichaam de stoffen wat de opname bevordert.

Bijzonderheden:

  • Stimuleert de stofwisseling;
  • Ondersteunt de weerstand;
  • Reguleert de spijsvertering.

OerBalans bevat de beste kwaliteit natuurlijke kruiden en geef je dagelijks aan je paard.

Voederadvies:

  VEULEN PONY 150-300 KG PONY 400-600 KG PAARD 600 KG
NORMALE BELASTING 50-80 g 50-70 g 70-90 g 80-120 g
VERHOOGDE BELASTING   70-90 g 90-120 g 120-160 g


Een maatbeker bevat 100 g.

Let op:
Voer OerBalans langere tijd voor een optimale stofwisseling en een blijvend gezonde huid en glanzende vacht. Hoe langer je voert, hoe beter de stofwisseling van je paard wordt! Het gebruik van Oerbalans kan tijdelijk leiden tot een verhoogde circulatie van afvalstoffen. Dit kan in sommige gevallen effect hebben op de huid. Gelukkig duurt dit vaak niet langer dan 10 dagen. OerBalans ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Tips:

  • Bouw in de eerste week de hoeveelheid langzaam op voor een optimale gewenning;
  • Wanneer je paard de poeder niet zo lekker vindt, meng OerBalans dan eens met water, lijnzaadolie of door slobber;
  • Heeft je paard zomerkriebels? Start dan in de wintermaanden al met voeren. Het lichaam heeft even tijd nodig om een optimale stofwisseling te creëren. Paarden met kriebels hebben langer de tijd nodig!

Inhoud: 200 gram per zakje, maximaal 2 zakjes per klant. 

Klik hier voor de samenstelling. 

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.