Geen producten (0)
Geen producten (0)

Winderen zadelonderlegger dressuur Slim 10mm

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Specificaties
Productcode 506-9429
Omschrijving

De Winderen zadelonderlegger met Back Protect Solution-technologie is ontworpen om relaxed in het zadel te zitten terwijl zowel jouw rug als die van jouw paard worden beschermd. De halfpad zorgt ervoor dat het paard veel beter kan ontspannen en de rug beter kan gebruiken. 
Door de gelijkmatige drukverdeling en de zeer goede schokabsorbatie is deze halfpad zelfs geschikt voor paarden met een gevoelige rug. 

Vijf technologisch geavanceerde lagen zorgen voor een maximum aan comfort, stabiliteit en schokabsorbatie. 

1. Nylon bovenlaag: 
Verwisselbaar, slijt- en scheurvast en duurzaam. De bovenlaag beschermt de rest van de lagen tegen externe factoren en voorkomt dat de zadelonderlegger verschuift en onder het zadel glijdt.

2. Stabilisatielaag:
Dit moderne materiaal wordt gebruikt om het oppervlak van het zadel dat contact maakt met de rug van het paard te vergroten en tevens het zadel te stabiliseren. Deze laag helpt de bouw van het paard te compenseren als het zadel niet goed past.

3. Schokabsorberende laag: 
Dit niet-Newton materiaal dat wordt gebruikt in de militaire industrie is zeer flexibel en is bijzonder goed in staat energie te absorberen. Het wordt gebruikt om schokken en druk op te vangen.

4. Biochemische tussenlaag:
De synthetisch biochemische tussenlaag is ontworpen ter bescherming van de spieren onder het dek en wordt gebruikt om de krachten die inwerken op de rugspieren van het paard te verminderen en ervoor te zorgen dat de spieren losser en opgebouwd worden.

5. Kevlar onderlaag: 
Deze laag is ontworpen om ervoor te zorgen dat de Back Protect Solution zadelonderlegger stevig blijft zitten en te voorkomen dat het zadel wegglijdt. De poreuze structuur van het kevlar gaas staat garant voor de toevoer van frisse lucht naar het absorptiesysteem waardoor dit wordt beschermd tegen vocht.

Testresultaten

We willen je een video laten zien van de laboratoriumtesten van de Winderen Back Protect Solution zadelonderleggers waarin de schokabsorbatie van de Winderen pads wordt vergeleken met twee andere veelgebruikte pads. 

Klik hier om de video van de testresultaten te bekijken. 

Verwisselbare hoes

Door de introductie van verwisselbare hoezen in verschillende kleuren kun je dezelfde Winderen onderlegger gebruiken voor zowel training als wedstrijden. 

Schoftuitsparing 

De Back Protect Solution zadelonderlegger is ontworpen voor maximaal comfort, om vrij te kunnen bewegen en de druk op de wervelkolom te minimaliseren. 

Gemakkelijk in onderhoud 

De vuilwerende eigenschap van de bovenlaag maakt de halfpad gemakkelijk in onderhoud. 
Je kunt het schoonmaken met een vochtige spons of wassen in de wasmachine (binnenlagen eerst verwijderen) op 30˚C.

De halfpad is verkrijgbaar in drie varianten: 


- Back Protect Solution Comfort

De Winderen zadelonderlegger Comfort is 18 mm dik en past bij de meeste zadels. 

- Back Protect Solution Slim 
De Winderen zadelonderlegger Slim is 10mm. De onderlegger is ontwikkeld op verzoek van ruiters met op maat gemaakte zadels.

- Back Protect Solution Super Slim 

De ultradunne Winderen Slim zadelonderlegger (slechts 6 mm dik) is ontworpen voor veeleisende ruiters die perfect passende zadels hebben en deze ook regelmatig laten nakijken. Het neemt zeer weinig ruimte in beslag terwijl het maximale functionaliteit en schokabsorbatie behoudt.


Dit product kan getest worden, lees HIER de voorwaarden. 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.