Geen producten (0)
Geen producten (0)

Catago FIR-Tech Pro Backwarmer

€ 209,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad - Levertijd binnen 6 werkdagen
Omschrijving

De Catago FIR-Tech Pro Backwarmer werkt met Actieve Carbon vezels die zeer geschikt zijn voor het gebruik bij pezen, spieren en gewrichten. Het doel is het genezingsproces te stimuleren te ondersteunen.

Het effect van Active Longwave Infrared Radiation significant helpt de bloedsomloop te stimuleren en spieren te ontspannen. Deze ontspannende eigenschappen maakt de Fir-Tech pro Backwarmer zeer geschikt om preventief te gebruiken, bij blessures of als wellness en extra ontspanning.

FIR staat voor: Far Infrared Rays. De FIR-Tech producten kenmerken zich door de keramische deeltjes, verweven in de stof. Deze deeltjes weerkaatsen de lichaamswarmte. Je kunt het vergelijken met de straling in een infraroodsauna.

Wordt geleverd inclusief een batterij en oplader. 

One size. 

Gebruik:

Binnen een paar minuten bereikt de rugverwarmer zijn optimale temerartuur. En biedt een constant Long-Wave Infrared Heat wat zeer prettig en ontspannend werkt op spieren en pezen en gewrichten. De rugwarmer kan worden ingesteld op 3 verschillende standen om voor elke omstandigheid de optimale werking te krijgen. 

Het kan gebruikt worden voor of na het rijden en preventief of als wellness.

  • Voor het rijden: Warm de spieren vast op voordat ze aan het werk moeten: Hoge stand (Rood) 15-20 minuten.
  • Na het rijden: Ontspanning van de spieren na het rijden: Medium stand (Blauw) Tot 30 minuten tot 2x per dag.
  • Preventief of Wellness: Medium tot hoge stand (Rood/blauw) 15-30 minuten tot 2x per dag. Op de laagste stand (Groen) kan het tot 40 minuten gebruikt worden. 

Ook interessant

€ 89,10 € 99,00
€ 89,10 € 99,00

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.