Geen producten (0)
Geen producten (0)

Invictus ‘Necesse’ dressage pad

€ 159,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd binnen 3 werkdagen
Specificaties
Productcode 51-48
Omschrijving

De Invictes ‘Necesse’ halfpad is slechts 1,1 cm dun maar biedt de beste bescherming door gebruik van slimme materialen en technologie.

Deze dunne pad bestaat uit 3 lagen:

  1. Bovenste laag:  Bentex Performance Fabric. Getest en bewezen als de stof voor anti-slip, ademendheid en duurzaamheid. 
  2. Middelste laag: D3O® XT Mesh. Globaal gepatenteerd en exclusief voor de Invictus zadelpads, overtreft dit materiaal met Intelligente Molecules consequent enig ander materiaal in directe vergelijkingen. De XT Mesh is gecertificeerd volgens de ASTM D2240-5 standaarden.
  3. Onderste laag: 3D Spacer Textile. De spacer textiel is gemaakt door Ball & Son Ltd., Groot-Brittannië en bevat een unieke 'bounce back' technologie die maximale elasticiteit garandeert en daarmee een consistente en betrouwbare warmte / vochtbalans.

 

» De gepatenteerde Smart Materiële technologie zorgt voor een nieuw niveau van communicatie. 
Naast drukpunten filtert het D3O® XT materiaal in de kern van de Invictus-pads alle ongewenste impulsen. Dit zorgt voor een duidelijkere en stillere communicatie en een paard dat zich comfortabel op de taken kan richten.

» De D3O® beschermlaag met de gepatenteerde intelligente moleculaire structuur ligt in het hart van het pad.

» De D3O® beschermlaag is ontworpen om te werken onder een breed scala van temperaturen. Bij zeer koud weer kan het materiaal verharden als de pad in een niet-verwarmde ruimte wordt opgeslagen. Tijdens de opwarming komt de pad binnen een paar minuten weer terug naar zijn normale buigbare toestand.

» Een 3D-spacer textiel op de onderzijde van de pad zorgt voor een uitstekend warmte- en vochtbeheer.

» De extreem duurzame microfiber bovenlaag is speciaal ontworpen om verschuiving te voorkomen. 

» Met zijn hightech-lagen is de Invictus halfpad een spelwisselaar in de beschermhoescategorie: flexibel, lichtgewicht, ademend, ergonomisch correct ontworpen en superieure beschermingswaarden zorgen voor een optimale interface tussen paard en zadel.

 

Verkrijgbaar in de kleur antraciet.
Geschikt voor dressuur zadels van 16 tot 18 inch.  

 

Onderhoud: Met de hand wassen en aan de lucht laten drogen.