Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hydro Cool bandages

€ 75,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

De Hydro Cool bandages van Kavalkade zijn uniek, de ene helft is namelijk gemaakt van een speciaal materiaal genaamd Hydro Cool en de andere helft is gemaakt van elastiek.

Deze bandages worden gebruikt om de benen van het paard voor langere tijd te koelen. 

Om het koelproces te starten dient het Hydro Cool gedeelte nat gemaakt te worden met koud water. Dit kan door het blauwe gedeelte onder water te houden of onder stromend water. Zorg dat de bandages colledig volgezogen zijn. 

Vervolgens kun je de bandage omdoen zoals normaal, waarbij het blauwe gedeelte rechtstreeks op het been geplaatst dient te worden. 

Het verkoelende effect bevorderd de afvoer van afvalstoffen in het been, wat zwelling vermindert en het genezingsproces versnelt. Bovendien kan het verkoelende effect pijn verlichten.

Na gebruik kan het verband eenvoudig worden opgerold worden. 
De bandages kunnen continu hergebruikt worden. 

Het verkoelende effect houdt enkele uren aan, afhankelijk van de buitentemperatuur koelen de bandages tot wel 3 uur nadat het blauwe gedeelte nat is gemaakt met koud water. 

Worden per paar geleverd. 

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.