Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vetramil

Vetramil producten zorgen voor een sneller helingsproces. Vetramil honingzalf is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Wageningen. Vetramil bevat honing met een zeer hoog enzymgehalte. Door de lage pH wordt een huid herstellend milieu gecreëerd. Vetramil honingzalf ondersteunt de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid.

Vetramil is een wondzalf op basis van honing en etherische oliën. De basis ingrediënten van de zalf verzachten de huid en helpen uitdrogen te verminderen. De natuurzuivere etherische oliën ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Voor het aanbrengen van Vetramil honingzalf staat geen wachttijd. Vetramil wondzalf kun je gebruiken voor paarden, honden, katten en knaagdieren. Vetramil zalf is 100% natuurlijk en bevordert de genezing van wondjes groot of klein. Doordat de Vetramil zalf heel vet is wordt de wond dicht gezet, hierdoor werkt de zalf dus ook bij wonden die al aan het herstellen zijn. Zorg er wel voor dat de wond voor het aanbrengen van de zalf schoon is. Zo voorkom je dat er vuil in de wond zit tijdens het herstelproces.

Vetramil Honingzalf - Tube (P/H/K) Goed smeerbare zalf op basis van honing en etherische…
€ 20,95
Op voorraad

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.